Friday, 8 February 2013

hari ini dan esok

hee..salam pagi jumaat..dan selamat berholiday buat mereka2 yg dah bercuti..

dan semestinya i dah lama cuti since rabu lepas..heaven gle duduk rumah dan dgn senang hati siapkan ape yg tak siap..

dan esok adalah hari pernikahan..dan semestinya macam tak percaya nak jadi wife orang..

so far, progress berjalan lancar..dan saat2 akhir ni mcm2 benda nk buat..fuhh..nasib ada my kakak yg tngah cuti berlajar..dia la yg bnyk tolong itu dan ini..dan semestinya dia bnyak bagi tips kawen..hehehe..love u la kakak..

so,hari ni mcm2 benda nk buat..antaranya nk final touchup hantaran, baking cake for door gift nikah, nak touchup inai yg comot2 kt tangan ni, nak final touch kan bilik pengantin, nak buat bunga rampai..hee, bnyak nye kerja..

dan pagi ni andaman akan dtg umah utk pasang pelamin..dan catering akan dtg utk susun meja..

hopefully everything dapat berjalan dgn lancar..

for bakal husband dan kaum kerabatnya, esok drive carefully.. semoga semuanya selamat sampai ke johor dan selamat pulang ke selangor.. aminn..

lastly, buat bride to be this weekends, all da best and a big congrats to you!!

3 comments:

  1. yeay~
    dah start cuti..
    good luck (^_^)

    ReplyDelete
  2. congrats dear. insyaallah if takde pape saya datang wedding awak :)

    ReplyDelete
  3. weeee...jgn buat keja sgt fifi..enjoy every momentt..heee

    ReplyDelete