Tuesday, 29 January 2013

satu puluh hari lagi

Satu puluh hari lagi..guna jari tangan pon dah boleh kira..
wehee..
kawan-kawan masing-masing tanya
berdebar tak..
hahhahahahahhahah..tipu la kalau x nerves kan..
ada la sikit2 nerves..tapi buat-buat cool je..


picture taken last two weeks..time ni last jumpa Shafiq before majlis akad nikah..
lagi satu puluh hari akan jumpa dia dengan tok kadi sekali..

emak dah bising2 cakap x elok jumpa selalu bila dah nak dekat majlis..paham-paham la orang dulu2 punya pantang kan..tapi nk wat mcm mane..kena jumpa jugak sebab time tu nak fitting baju untuk majlis bertandang..
dan emak jugak melarang i untuk travel jauh2..so, bila bos suruh outstation, i akan sedaya upaya bagi alasan yang munasabah..dah 2 kali berjaya untuk tak outstation..yeahhh

dan akhir sekali mudah-mudahan semoga semuanya berjalan lancar..amin..
for b2b Februari..let's counting the day!!!




8 comments:

  1. betol3
    dah dekat sgt.. semua nak kena jaga...
    good luck.... (^_^)

    ReplyDelete
  2. wah dah dekat betul tu.. fyqa lmbt lgi.. selamat pengantin baru ye :)

    ReplyDelete
  3. semoga semuanye berjalan lancar ye :)

    ReplyDelete
  4. all d best on ur wedding prep dear..

    btw salam kenal dari WE

    http://wehmimpiindah.blogspot.com/

    ReplyDelete