Friday, 5 July 2013

Dia dah hilang..

Selamat pagi jumaat..
Pagi2 lagi dah teman suami pi presantation kat tnb melaka..
Hajat kt hati nak tgk dia bg kuliah kt engineer tnb, tapi dia x bagi..
Alasan nanti x fokus nak bagi kuliah..last2 duduk lah dalam kereta sorang2..

Habes je kerja dia, nak balik sg.besar..dah lama x balik sana..dalam kepala dah terbayang mee udang kuah melimpah bno..heheh..

Ni cerita semalam..semalam ada apoointment dgn pakar o&g kat hospital besar melaka..appointment pukul 8, tapi pukul 9 baru sampai..5jam baru siap..gila lama tunggu..nurse pon bgtau yg smlm mmg terlalu ramai org checkup dgn doktor..so, kena bersabar sangat..

So bila dah dapat jumpa doktor, buat scan..alhamdulillah fabroid dah hilang..doktor ckp dah x payah dtg jumpa pakar dah..boleh checkup biasa je kat poliklinik...rasa syukur sgt2..smlm time scan, dah nampak dah heart beat my little mucuk..hihi..shafiq pulak x puas hati sebab dia x dapat tengok..xpe laa, ada masa kita buat scan kt privet k..

Hopefully semua urusan dipermudahkan..aminnn

--->tak sabar nk pindah rumah..

5 comments:

  1. Alhamdulillah...hopefully mom 2 be & bby sihat2 selalu.amin.....

    ReplyDelete
  2. aminnn..mudah2an baby sihat :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah fifi. berkat doa tak putus2 hilang fibroid tu. tapi kena jaga kesihatan juga yea. :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah dah xde...
    boleh mengandung dgn tenang, inshaaAllah (^_^)

    ReplyDelete
  5. Alhamdullilah..doa fifi allah dgr.yg penting jg dr tau...
    Jom sama2 sihat kan dr n baby...
    Hehehe

    ReplyDelete