Friday, 1 March 2013

r i n d u

selamat hari jumaat..
hye March..
firstly, A BIG CONGRATULATION for BRIDE TO BE this month.
semoga majlis korang berjalan dengan lancar..
aminnnn
.
.
.
.
.
.

dan hari ini terasa sangat excited ok..
sapa yang tak suka hari Jumaat..
dan untuk husband and wife yang duduk berjauhan, 
semestinya hari jumaat hari paling tak sabar nak balik kerja kan..kan..kan..
hehehe
including me..
terasa sangat excited sampai rasa berdebar nak jumpa husband sendiri..
sanggup postpone submission development order next week sebab nak balik awal..

demi rindu yang menebal sangat, gagahkan diri jugak untuk driving sorang2 dari melaka ke shah alam..
see, pengorbanan seorang isteri..hahahahha..

for those yang PJJ like me after kahwin,
sila lah bertabah hati..
sila lah berkuat hati..
dan air mata itu pasti wajib keluar bila rindu dah tak tertanggung..percaya lahh..=')
semoga ada rezeki untuk kami untuk hidup serumah and tiap2 malam dapat cium ketiak husband...
=D


--> pre-honeymoon..hoyehhhhh..doakan perjalan kami selamat sampai and pulang...



3 comments:

  1. waahhhh..bestnye dapat jumpe hubby..take care fifi:)..n thank uuuu:))..heeee

    ReplyDelete
  2. lepaskan rindu puas2 tau..hati2 ye dear....

    ReplyDelete