Friday, 21 September 2012

jemputan umrah

salam jumaat semua..hope sihat2 selalu..hari ni x berapa nak sihat..bila x sihat, mood nk kerja pon x ada..tau nya nak tido je..nasib bos x masuk..yeahh..

ekceli nak share berita gembira ni..hehe..2 hari lepas, en.tunang bgtau abah dia ajak kami buat umrah after majlis 2-2 pihak settle..alhamdulillah..ada jugak org yg nak ajak..gembira x terkata..tapikan..kena kumpul duit at least 5k..hukhuk..entah sempat ke x nk kumpul duit sbb insyaallah pi umrah dalam bulan 4 tahun dpn..pastu nak kena bgtau awal2 sebab nk booking kan..yg jadi cket masalah, kita nk kena tau tarikh period..kalau pi sana terkena time period sgt lah x best..tp kalau time 2 dah ada isi dah x perlu nk risau..hahaha..ok jauh sgt2 berangan sebab teruja sgt2 nak pi sana..

dalam masa yg sama, nak ajak jugak emak dgn abah pi umrah sama2 sebab mak ada bgtau nk pi wat umrah bila dh pencen nanti..so, myb ini peluang mak and abh nk pi umrah lg sekali..jadi, kalau semuanya berjalan lancar, dapat lah buat umrah dgn parents sendiri, bkal hubby and bakal parents in law..insyaallah..doakan semuanya berjalan lancar dan dimurahkan rezeki..

--> kan best kalau yg ajak tu sponser..take note en.tunang, i know u read this blog..hehe

6 comments:

  1. bestnya fifi! kalau jd pegi, mintak tlg doakan mjls aku bulan 6 brjln lancar ye...hehe...=)

    ReplyDelete
  2. Wahhh... bestnya. syukur alhamdulillah dah ada yang menjemput. :)

    ReplyDelete
  3. ayong: Insyaallah semuanya dari A to Z berjalan lancar..=)

    ReplyDelete
  4. Nana: kebetulan ada yg jemput..alhamdulillah..=)

    ReplyDelete
  5. alhamdulilah.. cik fifi, period tu jgn risau. sebab nanti tak silap cik bie dia bg mkn ubat or inject untuk xbg period masa kita kat sana.

    ReplyDelete
  6. wah~ best nya nak pergi umrah...
    nak jugak... (^_^)

    ReplyDelete