Tuesday, 4 December 2012

DISEMBER IN LOVE!

hye..selamat hari selasa..
bulan ni dah masuk bulan disember sudah..bulan terakhir dalam 2012..
bulan ni penuh dengan hari-hari penting kesayangan hati..

5-12-12 birthday the tembam boy : my nephew (5 years old)
7-12-12 birthday the ehemmm2 : my fiance (25 years old)
9-12-12 our anniversary (7 years main cinta2)
10-12-12 birthday the manja boboi : my nephew (2 years old)
12-12-12 my birthday!!! (25 years old)
16-12-12 birthday the super duper kesayangan hati : my emak (57 yeas old)

see..berderet semuanya..nak buat birthday party pon senang, jimat duit..beli kek sebijik, potong ramai2..

cake last year :  jumbo celebration birthday party..sapa yang lahir bulan dekat2 dengan disember pon celebrate sekali..senang!


dan bila datangnya bulan 12, mula la kepala fikir nak belikan hadiah ape..blurrr...terutamanya untuk the ehemmm2..payah benar..

dan In Sha Allah, this year dapat celebrate birthday Shafiq and my birthday together and also our anniversary yg ke 7 tahun buat pertama kalinya...
7 tahun main cinta2, baru 1st time dapat celebrate birthday sama2..yela, dulu2 masing-masing sibuk belajar walaupun belajar sama negeri....duduk pun jauh2..sorang kat selatan, sorang lagi kat barat..so, tak ada peluang nak celebrate sama2..

hopefully celebration tahun ni best, sebab tarikh my birthday pon sangat best kot *perasan*
12-12-12 
(nasib jatuh hari rabu, kalau tak, dah choose as tarikh nikah dah)
and my wishlist birthday present:
cc: Shafiq



--> enampuluhtujuh hari lagi..=)



4 comments:

  1. wow..best tarikhhh beday awakk..heee..mak saya 15/12..selang sehari dgn mak awk..heee:d

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehh..tq..happy besday in advance utk mummy you..

      Delete
  2. saya pun birthday bulan ni...
    yeay~

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah..happy besday in advance dear..=)

      Delete